Szalagfüggöny

A szalagfüggöny könnyen fel-, illetve leszerelhető, könnyen tisztítható!

Ipari függöny és hőfüggöny egyedi gyártással igényekre szabva.

Sérülés esetén egy-egy szalag is könnyen cserélhető és kis beruházással rövid idő alatt nagy megtakarítás érhető el!

Súlyos anyagi veszteségeket kerülhet el szalagfüggöny használatával.

A kedvező árak mellett széles színválaszték várja az érdeklődőket.

 Ha kérdése van, hívjon a 06-1/783-9323-as telefonszámon, vagy töltse ki az űrlapot!

A szalagfüggöny adott szélességű és hosszúságú elemekből, szélesebb szalagokból álló függöny, mely különböző anyagokból készül felhasználási területtől és funkciótól függően. A szalagokat egymás mellé helyezve elválasztó, vagy valamilyen szigetelő hatást érhetünk el.

SzalagfüggönyEzen az oldalon a PVC anyagokból készült szalagfüggönyökkel foglalkozunk. A mai legmodernebb és legesztétikusabb szalagfüggönyeink víztisztán átlátszó PVC alapanyagokból készülnek. Alkalmazási területük sokféle lehet, de például használhatóak uszodákban a hőmérséklet elszökésének megakadályozására, állattartásban, hűtőkre, bejárati ajtóra, térelválasztásként. 

Vásároljon tőlünk szalagfüggönyt, mert jelentős energia-megtakarítás érhető el, azon felül nagyon jó hangszigetelő-képességekkel is rendelkezik, ezáltal megtakarítást eredményezve Ön és cége számára!

Rendeljen szalagfüggönyt, mert védelmet biztosít a szennyeződések, a huzat és zaj, a repülő rovarok, por ellen, valamint segíti az egészségesebb, tisztább munkakörnyezet kialakítását.

  Ismerje meg a szalagfüggöny előnyeit! Telefonáljon: 06-1/783-9323

Írjon!

Nálunk biztosan megtalálja azt, amit keres, ismerje meg széles szalagfüggöny kínálatunkat, legyen szó bármilyen felhasználási területről, például gyakori használat alatt lévő fűtött helységek kapuinak esetében, ahol állandó a jövés-menés és a hőmérséklet elszökése súlyos anyagi károkat okoz.

 Spóroljon, takarítsa meg az energiát, vásároljon szalagfüggönyt!

Share Button

Facebook

Google Plus